Coaching & Personal Development Programs

 

Wil je meer en meer bewust de veranderaar worden en genieten van groei en verandering in jezelf en om je heen? Ben je nieuwsgierig hoe je mindset werkt en hoe je deze elk moment inzet en kan veranderen? 

Als sparringpartner geeft IZ inzicht in oplossingen voor terugkerende uitdagingen, belemmerende gesprekken, irritaties. Ontdek hoe je hier meer en meer moeiteloos zonder veel praten en herhalen verandering kan beleven op een inspirerende wijze. Zie niet alleen jezelf veranderen maar ontdek hoe je je omgeving hier automatisch in mee kan nemen. 

 IZ is gespecialiseerd in ontwikkeling en realisatie van gedragsverandering. 

 IZ werkt middels de volgende stappen. 

Sailing yacht against sunset. Luxury yachts.
1  Inzicht
2  Oefening
3  Transformatie

 

 

 

 

 

 

0

0

IZ werkt naast live ook telefonisch en via skype. De telefonische, skype of live gesprekken geven je de kans om op korte termijn advies en inzicht te ontvangen betreffende belemmerende situaties, gesprekken of (werk) relaties. Dit kan je direct de juiste tools, rust en het vertrouwen geven meer ontspannen en op vernieuwende wijze te bouwen aan rendement en oplossing en met meer plezier met uitdagingen om te gaan.

Indien je voor een bepaalde vraag in communicatie, cultuur  inzicht wenst hoe hier de transformator te worden neem dan contact op via T 06-52317142. Je bent van harte welkom en de 1e 30 min zijn vrijblijvend ter kennismaking.