Partner in ontwikkeling tijdens verandering voor Directie, Management en Ondernemers

voiliers

Als partner geeft IZ snel inzicht in hoe veranderingen effectief te laten verlopen en vooral verbinding met het resultaat te houden. Hiernaast is IZ specialist in begeleiding van het oplossen van irritatie richting collega’s of partners of verbeteren van een samenwerking waar je meer uit wil halen en nu weerstand ervaart.

Gewenste verandering beleven gaat  vaak niet over veel praten maar vooral bewust worden wat er achter het verhaal speelt en waar de situatie door gedreven wordt ofwel waar de wind vandaan komt welke dit resultaat neerzet.

Door hierin op een heldere pragmatische wijze een stuk inzicht te gaan ontdekken grijp je de sleutel tot krachtige verandering vanuit ontspanning in plaats van stress.

IZ heeft haar specialisme in ontwikkeling en realisatie van succesvolle gedragsveranderingen opgebouwd vanuit diverse projecten en diverse opleidingen in bewustzijn, transformatie en mindset.

Gedrag heeft ook een zeer grote invloed op de Performance van je organisatie of team. Teamleden zijn altijd gemotiveerd maar waar zijn ze voor gemotiveerd en wat levert dit op voor de organisatie? Iemand die volledig in de weerstand zit of een negatieve houding laat zien is ook gemotiveerd alleen voor dat wat niet dienstbaar is aan de organisatie. IZ heeft al vele mensen met succes begeleid van negatief gedrag en houding naar positief motiverend gedrag naar collega’s wat tevens grote bijdrage levert aan het resultaat en de sfeer binnen teams.  

 

Over het onderwerp gedrag en waarom doen mensen zoals ze doen voert IZ al ruim 24 jaar onderzoek uit waaruit een zeer pragmatische werkwijze en visie is ontstaan wat het mogelijk maakt voor haar klanten op een inspirerende manier meer en meer onwaarschijnlijk grote veranderingen te beleven bij jezelf maar ook binnen je omgeving. Onderstaande stappen welke IZ volgt zijn gebaseerd op de natuurwetten en vormen in vele methodieken de basis voor verandering. In essentie is verandering een formule welke je overal toe kan passen echter welke wel bewustzijn, verbinding, oefening en training op de werkvloer vraagt. Dit proces kan je vergelijken met de bekende matrix van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam.

 


1  Bron……………..Waar wordt situatie door gedreven, waar komt de wind vandaan
2  Inzicht… ………..We varen als team een richting op doordat de zeilen in een bepaalde hoek staan
3  Oefening………..Overstag gaan, zeilen verplaatsen en verandering van richting ervaren en ontwikkelen
4  Transformatie….Structurele verandering beleven

 

IZ werkt naast live ook telefonisch en via skype. De telefonische, skype of live gesprekken geven je de kans om op korte termijn advies en inzicht te ontvangen betreffende belemmerende situaties, gesprekken of (werk) relaties. Dit kan je direct de juiste tools, rust en het vertrouwen geven meer ontspannen en op vernieuwende wijze te bouwen aan rendement en oplossing en met meer plezier met uitdagingen om te gaan.

 

Indien je voor een bepaalde vraag in communicatie, cultuur inzicht wenst hoe hier de transformator te worden neem dan contact op via T 06-52317142. Je bent van harte welkom!