Referenties

0

eijgenhuijsen-precisievervoer-def

0

0

0

0

0

Interim Manager Planning & Transport – Eijgenhuijsen BV Precissievervoer

Monica Heller heeft in haar rol als Interim Manager planning en transport bij Eijgenhuijsen BV precisievervoer intensief met directie en management samengewerkt om onze afdeling planning en transport te structureren en een goede basis tot stand te brengen tijdens een periode van explosieve groei en verandering. In die periode heb ik Monica leren kennen als een deskundig en bevlogen persoon die heel goed luistert naar de wensen van haar klant en die deze wensen, vertaald in combinatie met haar eigen kennis, inzicht en ervaring, perfect ten uitvoer weet te brengen. Monica heeft binnen Eijgenhuijsen BV precisievervoer duidelijke, positieve organisatorische veranderingen tot stand weten te brengen. Door haar inbreng zijn processen flink verbeterd waardoor doelen meetbaar en bereikbaar werden. Daarnaast is ze een heel fijne persoon om mee samen te werken, zowel individueel als in groepsverband.  

Willem Eijgenhuijsen, Owner, General Manager at Eijgenhuijsen BV Precisievervoer

0

logodriscolls

0

0

0

Interim Floor Manager –  Driscoll’s EMEA 

Monica has helped Driscoll’s the last 6 months after a challenging new ERP implementation. She focussed on the processes and worked very result oriented. She has shown dedication in getting the job done but also guided the human aspect and team spirit of our complete group. Thank you very much for this Monica!

Wouter de Wit, Supply Chain Director EMEA  at Driscoll’s

klm-catering-services

 

 

 

 

Team Manager  & Research – KLM Catering Services B.V.

 “Monica has shown ambition in combination with great learning capacity resulting in HR focused research to the benefit of our company” Jacques Blaauw, Manager Director at KLM Catering Services B.V

__________________________________________

New Business Development – De Garage Werving & Selectie voor de Automotive Branche

Monica is een leuke en prettige collega. Hartstikke integer en gedreven, jaloersmakend creatief. Ze combineert menselijkheid met zakelijkheid op haar echt eigen wijze.

headiz1

0

0

0

Coaching – IZ Development

“Wat ik prettig heb gevonden is jouw directheid in feedback en uitleg over hoe jij de situatie ziet. Je bent niet bang om het verhaal van de ander te onderbreken als dat nodig is, om niet teveel in detail te verzanden en tijd te verliezen.

Sparringpartner – IZ Development

“Je geeft heldere opdrachten en adviezen. In de loop van de tijd heb ik mij, met jouw hulp, kunnen losmaken uit enkele oude gedachtenpatronen. Daardoor voel ik mij rustiger en ben in mijn beleving de angst voorbij. Het lukt me beter met vertrouwen de zaken aan te gaan.”, Werkzaam bij Justitie

Coach – IZ Development

“IZ Development geeft helder zicht op een situatie, geeft oplossingen door haar praktische en communicatieve vaardigheden. Zo voelt iz development aan waar het om gaat en geeft hier vervolgens op geheel authentieke wijze haar inbreng aan.”  

“Ik ervaar het als helder, praktisch, integer en toch duidelijk waarop transformatie vanuit de bron kan ontstaan door bewustwording van een en ander, waarin je oude denkpatronen kunt loslaten en ruimte maakt voor al het nieuwe. Representatief en resultaatgericht”Ondernemer uit omgeving Tilburg

Schermafbeelding 2017-08-18 om 00.18.43