Playfull Holistic Leadership workshop on a luxury Sailboat

ruimte in gesprek zichtbaarheid tijdens gesprek

Ben je klaar met bepaalde situaties, herhalingen terugkerende spanning, gesprekken, stress en is het tijd voor wat opruiming hierin? Of wil je gewoon een dag volop inspiratie in hoe bewuste en onbewuste mechanismen werken en hoe je hierin eenvoudig grote impact kan maken?

Heb je zin samen te sparren en volop inzicht te ontvangen in vraagstukken waar je al even mee loopt? Wil je praktijkgerichte oefeningen om gericht met jou onderwerpen aan de slag te gaan in 2023? Ontdek hoe je hier op een ontspannen manier elk moment grote invloed hebt op ieder om je heen en hoe je hier meer en meer gewenst resultaat in neerzet.


* Meer balans door meer holistisch en creatief omgaan met uitdagingen, vervelende gesprekken, relaties (zowel business als privé) stress, conflicten, spanning, druk, burn out klachten en gewenste verandering meer en meer automatisch ontstaan.
* Effectieve communicatie voeden met partners of ex-partners en business relaties na vervelende situaties.
* Oefeningen waardoor je direct meer rust kan ervaren tijdens hectiek

We maken het allemaal wel mee: Irritaties naar elkaar, vervelende gesprekken die elke keer herhalen, spanning of zelfs burn out achtige klachten..Geen zorgen, hierop heb je vaak veel meer invloed dan je denkt. Wil je meer regie inzicht, eenvoudiger verandering en ontspanning beleven hierin, dan kan deze dag je een mooie start geven! –

Doelstelling van deze reis is vol inspiratie en kennis verder te kunnen! 

Deze training is tevens zeer geschikt voor leidinggevenden, ondernemers en personen welke communicatie en (werk) relaties effectiever willen laten functioneren op een natuurlijke krachtige passende wijze welke aansluit bij de persoon en fase van de organisatie.

Het dagprogramma begeleid je van je herhalende situaties, lastige gesprekken, twijfel, onbalans of spanning naar meer en meer “bewustzijn” van hoe fijne verbinding en automatisch groeiend resultaat gevoed en zichtbaar wordt. Het unieke aan deze Experience is dat we met jouw situatie aan de slag gaan dus het geen algemene dag is maar specifiek gericht op jouw vraag.

Programma:

11265323_479296678884618_3272478024945080041_n

09.00  Welkom aan boord!lagoon 441 09.30  Vertrek het IJselmeer op
10.00  Start Workshop deel 1 incl.
12.30  Uitgebreide lunch aan boord
14:00  Start Workshop deel 2
16:00  Terugkeer naar de haven en gezamelijk dankje en hapje aan boord

0

Beleven van meer rust en grip tijdens uitdaging  – Opruimen van herhalende negatieve situaties gedachten en irritaties

0

PA150065

“De wind kan je niet veranderen, maar de stand van de zeilen wel.”

De doelstelling van deze dag is dat je in een ontspannen gemoedelijke sfeer veel inzicht en oefening ontvangt en vol inspiratie en kennis weer naar huis gaat.

i

Al zeilend binnen in de ruime kajuit (waar vanuit je prachtig zicht hebt op het water) of buiten op het dek ontvang je inzicht en tools die je direct in de praktijk kan toepassen. We werken met een kleine groep (max 8 personen welke we splitsen in 2x 4) zodat er de gedurende de dag genoeg ruimte is voor terugkoppeling. Deze exclusieve training en zeilreis is uitermate geschikt voor het upgraden van zowel Business als Privé relaties en hoe effectief en inspirerend blijven om te gaan met veranderingen. Zeer geschikt voor voor Directie /Management teams en ondernemers.

maxresdefault

Max aantal deelnemers: 8 personen

Heb je vragen dan en je welkom om contact op te nemen met Monica via T 06-52317142 of via info@izdevelopment.com.

 Organisaties en bedrijven kunnen ook de Zeilende Workshop op maat boeken voor Leidinggevenden, Management en of Directie  thema’s op het gebied van gedrag, hoe elkaar optimaal te inspireren en effectieve samenwerking. 

Deze training geeft de mogelijkheid om er echt op uit te zijn met je team en toch een aantal belangrijke stappen te kunnen zetten.

Voor vragen ben je natuurlijk van harte welkom om contact op te nemen met IZ Development via 06-52317142 of  info@izdevelopment.com

Wellicht tot ziens aan boord!!

lagoon-440-3-cab-9336_max10847968_10153381021023164_6683144039020005887_ni