Let’s create the best!

IMG_4668 3

IZ is specialist in cultuur, structuur gedrag- en mindset ontwikkeling voor innovatieve organisaties bijvoorbeeld tijdens complexe veranderingen en is ruim ervaren in het succesvol borgen van operationeel resultaat en KPI aansturing binnen Operationele Management rollen.

  • Operationeel management, stakeholder management, verantwoordelijkheden op juiste plek plaatsen, ontwikkelen, begeleiden en aansturen van noodzakelijke veranderingen voor diverse afdelingen naar de executie fase tijdens bijvoorbeeld een explosieve groei of een ERP implementatie.
  • Advies en implementatie van nodige optimalisaties binnen structuur, werkwijzen, gedrag, samenwerking communicatielijnen- en cultuur.
  • Sparringpartner voor directie, management teams en ondernemers.
  • Interactie specialist op het gebied van gedrag, samenwerking, rapportage en het opruimen van weerstand. 

 

IZ analyseert na start en bepaling van heldere doelstellingen waar direct de meeste winst in doelstellingen behaald kunnen worden binnen het systeem van de organisatie waarbij het team de hoofdrol speelt en dit team zelf bewuster wordt van waarde en pro-actieve verantwoording en continue aanwezige ontwikkeling van kwaliteiten. Hierna wordt vanuit deze waarden krachtig door gebouwd. Op deze wijze zorgt IZ dat het team de ruimte en basis tools krijgt om elkaar tijdens verandering optimaal te versterken in resultaat. Daar waar nodig zal IZ ook teamleden coachen naar inzicht indien deze zich bijvoorbeeld laten leiden door belemmerende overtuigingen of negatieve ervaringen welke invloed heeft op het resultaat en de eenheid van het team.

De winst ontstaat door het hele team als 1 organisme te zien inclusief Directie en Management. Afhankelijk van wie de key spelers in de thema’s op het pad naar de doelstellingen vormen van de opdracht gebruikt IZ waar nodig onder andere elementen uit tools als: Scrum, Agile, LEAN, organisatie opstellingen, systemisch coachen, operational excellence . Dit vanuit een krachtig operationeel KPI overzicht, rapportage en sturing.

IZ heeft als doel continu het overzicht in resultaat, effectieve samenwerking en inzet van kwaliteit, processen en pro-activiteit te bewaken en prikkelen tot groei en dit ook te toetsen op zowel de werkvloer als binnen management en directie. Op deze wijze blijft ieder betrokken binnen het proces.